Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A 8 legrégebbi antibiotikum
  2019-06-05 07:39:45, szerda
 
   
  A méz antibakteriális hatását a sebgyógyításban és a fertőzések megelőzésénél fejti ki


A laboratóriumban előállított gyógyszerek előtt elődeink a természetben keresték a gyógyírt bajukra. A pirulák helyett gyógy- és fűszernövényeket, élelmiszereket használtak antibiotikumként.



A túlzásba vitt gyógyszerhasználat egyre jellemzőbb korunk társadalmára. Amint a gyógyszeripari antibiotikumok betörtek a piacra némileg háttérbe szorították a természetes gyógymódokat. Azonban akadnak, akik még napi rendszerességgel használják a természet “antibiotikumait" és egészségükön tapasztalják a holisztikus gyógyítás eredményességét.
Íme néhány holisztikus antibiotikum forrás, melyek alkalmazása előtt ajánlott felkeresni természetgyógyász szakembert a dózisok és adagolás pontos meghatározásának érdekében.

Oregánó
Az olasz konyha alap fűszere, nem csak tésztaételeink ízesítésére kiváló, de támogatja az emésztést és fogyást is. A növényben található karvakrol olaj felveszi a harcot a fertőzést okozó baktériumokkal. Az oregánóhatásos a candida ellen, de az influenzás tünetek jelentkezésekor szintén ez legyen az első dolog, melyet alkalmazunk.

Almabor-ecet
Az elmúlt években egyre gyakrabban hallhattunk, olvashattunk az almaecet és az almabor-ecet gyógyító hatásáról. Antibiotikus és fertőtlenítő tulajdonságai vannak, lúgosítja a szervezetet. Gyomorégésre savkötő gyógyszerek helyett alkalmazhatunk almaecetet. Csökkenti a koleszterinszintet, besegít a fogyásba és a rák megelőzésére is ajánlják. Helyileg sterilizálása, fertőtlenítésre szintén használható.

Méz
Amellett, hogy megédesíti az életet, gondolta volna, hogy a mézet az ókori rómaiak a csatamezőn megsérült harcosaik ápolására is használtak? Antibakteriális hatását a sebgyógyításban és a fertőzések megelőzésénél fejti ki. A mézben található enzim felszabadítja a hidrogén-peroxidot, melynek következtében a sérülések természetes gyógyítójává válik.



Fokhagyma
Nem csak ételeink ízesítésére és leheletünk szagosítására szolgál a fokhagyma. Megfázásra kiváló gyógyír lehet, ilyenkor mézzel együtt a leghatásosabb. A mézben lévő allicin óvja egészségünket a baktériumok és paraziták ellen.

Grapefruit mag kivonat
A vírusok és baktériumok több mint 800 fajtájával veszi fel eredményesen a harcot a grapefruit magja, de több mint száz gombatörzs és megannyi parazita ellen is hatásosnak bizonyult. Gazdag antioxidánsokban, lúgosít és ráadásul a bélflóra működését is stabilizálja.

Extra-szűz kókusz olaj
Csordultig tele van antioxidánssal, az immunrendszer és az agyműködést aktivizálja és egyensúlyba hozza a koleszterin- és vércukorszintet, a pajzsmirigyműködéssel együtt. Ha ez nem lenne elég a pozitív hatásainak felsorolásából, még a lipid bevonatú vírusok elpusztítására is alkalmazzák. Ilyen vírusok például a HIV, a herpesz, a citomegalovírus, az influenza, a különféle patogén baktériumok , beleértve a liszteriózis kórokozóját.

Erjesztett ételek
A fermentálást már évszázadok óta használják az ételek hosszú távú megőrzésére. Ám kimutatták, hogy a bélflóra megújítására, rákmegelőzésre és a fertőzések ellen is hatásos. A házi savanyúságokat tehát ne csak pörköltek mellé fogyasszuk, hanem tudatosan, egészségmegőrzésre!

Ezüstkolloid
Kezdetben helyileg fertőtlenítő, fertőzésgátló hatása miatt alkalmazták. Belsőleg antibiotikumként fertőzések kezelésére csak később kezdték el használni. Az epilepszia, a gonorrhea és a megfázás ellen igen hatásos lehet, de mivel az ezüst nehézfém, ezért mérgező mivolta miatt mindenképpen keressünk fel szakembert alkalmazása előtt.
Biobody.hu
 
 
0 komment , kategória:  Isten patikája.  
Címkék: fűszernövényeket, antibiotikumként, rendszerességgel, antioxidánsokban, meghatározásának, eredményességét, citomegalovírus, jelentkezésekor, sebgyógyításban, antibakteriális, laboratóriumban, fertőtlenítésre, vércukorszintet, antibiotikumait, baktériumokkal, savanyúságokat, élelmiszereket, oregánóhatásos, alkalmazhatunk, felsorolásából, antioxidánssal, elpusztítására, rákmegelőzésre, tésztaételeink, gyógyszeripari, antibiotikumok, szagosítására, immunrendszer, leghatásosabb, következtében, egészségünket, megelőzésénél, fertőzésgátló, tulajdonságai, sterilizálása, felszabadítja, fertőzések megelőzésénél, laboratóriumban előállított, természetben keresték, gyógyírt bajukra, pirulák helyett, túlzásba vitt, gyógyszeripari antibiotikumok, piacra némileg, természetes gyógymódokat, természet “, holisztikus gyógyítás, olasz konyha, növényben található, fertőzést okozó, candida ellen, influenzás tünetek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A végzet az  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A végzet az  Paul David Tripp Április 24  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Kellemes esti időtöltést  Alvó cica  Mosolyogtál már ma?  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Két tekintet van  Vannak arcok  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Szent György nap  Különös!  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  William Shakespeare idézet  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Sokkal bölcsebb a természet,  A Gömb  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  képre írva  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Az udvariasság alapja: önismer...  Volt egy...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A lelki élet nem arról szól, ....  Emlék  A világnak égető szüksége van ... 
Bejegyzés Címkék
fertőzések megelőzésénél, laboratóriumban előállított, természetben keresték, gyógyírt bajukra, pirulák helyett, túlzásba vitt, gyógyszeripari antibiotikumok, piacra némileg, természetes gyógymódokat, természet &#8220, holisztikus gyógyítás, olasz konyha, növényben található, fertőzést okozó, candida ellen, influenzás tünetek, első dolog, elmúlt években, almabor-ecet gyógyító, ókori rómaiak, csatamezőn megsérült, mézben található, sérülések természetes, mézben lévő, grapefruit magja, bélflóra működését, agyműködést aktivizálja, pozitív hatásainak, lipid bevonatú, különféle patogén, liszteriózis kórokozóját, ételek hosszú, bélflóra megújítására, fertőzések ellen, házi savanyúságokat, megfázás ellen, ezüst nehézfém, fűszernövényeket, antibiotikumként, rendszerességgel, antioxidánsokban, meghatározásának, eredményességét, citomegalovírus, jelentkezésekor, sebgyógyításban, antibakteriális, laboratóriumban, fertőtlenítésre, vércukorszintet, antibiotikumait, baktériumokkal, savanyúságokat, élelmiszereket, oregánóhatásos, alkalmazhatunk, felsorolásából, antioxidánssal, elpusztítására, rákmegelőzésre, tésztaételeink, gyógyszeripari, antibiotikumok, szagosítására, immunrendszer, leghatásosabb, következtében, egészségünket, megelőzésénél, fertőzésgátló, tulajdonságai, sterilizálása, felszabadítja, antibiotikum, ezüstkolloid, egészségükön, tapasztalják, gyógymódokat, stabilizálja, eredményesen, olvashattunk, természetben, fertőtlenítő, gyógyítójává, megújítására, társadalmára, megelőzésére, liszteriózis, gyomorégésre, fermentálást, mindenképpen, antibiotikus, baktériumok, használható, gyógyszerek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2236
  • e Hét: 10881
  • e Hónap: 17253
  • e Év: 68044
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.